суботу, 3 березня 2018 р.

Полтавському обласному центрові туризму і краєзнавства учнівської молоді - 65


5 березня 2018 року Полтавському обласному центрові туризму і краєзнавства учнівської молоді виповнюється 65 років. З нагоди ювілею у відділі краєзнавства обласної книгозбірні розгорнута масштабна книжкова виставка «Полтавському обласному центрові туризму і краєзнавства учнівської молоді - 65».



Заклад проводить навчально-виховну, інформаційно-методичну, організаційно-масову, спортивно-туристську роботу та роботу з обдарованою молоддю. На виставці зібрані матеріали, які, власне, демонструють названі форми роботи Центру протягом багатьох років своєї діяльності. Деякі матеріали становлять для користувачів історичний інтерес, це інформаційно-методичні збірники, збірники матеріалів, методичних розробок та програм, підготовлених фахівцями центру туризму і краєзнавства. Працівники освіти знайдуть цінну інформацію, що стосується організації роботи музеїв при закладах освіти та зльотів юних туристів-краєзнавців.





Окрема частина публікацій – наукові статті працівників ПОЦТКУМ, надруковані у збірниках обласних, всеукраїнських та міжнародних наукових конференцій, періодичних виданнях. Краєзнавчо-пошукову роботу учнівської молоді відображено у збірниках обласної науково-практичної краєзнавчої конференції учнівської молоді "Полтавщина - земля моя свята" та у збірниках матеріалів всеукраїнських наукових конференцій у Харкові, Донецьку, Черкасах.
Цікавими для відвідувачів будуть матеріали про розвиток краєзнавчого руху на Полтавщині та активну участь у цьому ПОЦТКУМ, а також ілюстративна поличка про участь гуртківців у спільних заходах, які готують співробітники Полтавської обласної наукової універсальної бібліотеки імені І. П. Котляревського та Центру туризму і краєзнавства.
Бібліотекарі відділу краєзнавства Полтавської ОУНБ ім. І. П. Котляревського щиро вітають співробітників та гуртківців Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді з ювілеєм і бажають нових краєзнавчих відкриттів, цікавих маршрутів, вдалих поїздок, успішних конкурсів та перемог!
Інформація про виставку розміщена на сайті ПОЦТКУМ

Немає коментарів:

Дописати коментар